Onze stelregels

Wij werken aan de hand van een aantal stelregels:

Stelregel 1: Kwaliteit door Maatwerk

Klanttevredenheid heeft immers onze hoogste prioriteit. Hoe kunnen we aan u eisen en voorwaarden voldoen? Door goed te luisteren naar uw wensen en behoeften en hierop flexibel te anticiperen zijn wij in staat om een maatwerkproduct te leveren.Daarin gaan we verder dan alleen de zorg voor een schone werkruimte. We zetten graag een stapje extra en komen waar mogelijk met verrassende innovatieve ideeën. Professioneel schoonmaken mag namelijk niet worden onderschat. Het is een vak apart. U bent verzekerd van deskundige gesprekspartners op alle niveaus. Mensen die werken met kennis, inzicht en plezier. Maar ook: met oog voor detail.Een aangenaam werk- en leefklimaat hangt nauw samen met een opgeruimde omgeving. Maar als ondernemer wilt u zich op uw bedrijf concentreren zonder om te hoeven kijken naar het facilitaire gebeuren. Dan moet u bij Kennedy’s Cleaning zijn. Door onze ruime ervaring kennen en begrijpen wij de wensen en behoeften van iedere onderneming (ongeacht branche). Dus geen oplossingen van het schap, maar naadloos op uw wensen afgestemd. Immers, met bedrijven is het net als met mensen: ze zijn allemaal anders.

Stelregel 2: Klantenpartner

Persoonlijk contact vormt de basis van onze dienstverlening.

Stelregel 3 : Aanpassingsvermogen

We staan open voor veranderingen, vernieuwingen en hebben een onafgebroken sterke wil tot verbetering. Met Kennedy’s Cleaning heeft u geen omkijken op het gebied van schoonmaak.En over de kwaliteit houden wij u nauwgezet op de hoogte.

Stelregel 4: Professionaliteit

Ondernemerschap, motivatie en teamspirit zijn onze drijfveren. Samenwerken doen wij uitsluitend op basis van vertrouwen, integriteit, respect en eerlijkheid. Maar ook de wijze waarop we sociaal in de maatschappij staan heeft onze aandacht. Zo is Kennedy’s Cleaning met veel plezier sponsor van diverse goede doelen en (jeugd)sportteams. Ondernemen met zorg voor de toekomst “Vandaag aan morgen denken”.