Kantoren

er zijn geen afbeeldingen gevonden

 

Elke werkdag fris en fruitig starten

Kennedy’s Window te Bilthoven is het schoonmaakbedrijf wat u graag van dienst is bij het schoonmaken en schoonhouden van uw kantoor of kantoorpanden.
Of het nu gaat om tapijtreiniging, glasbewassing, dweilen of stofzuigen. Wij bieden u de schoonmakende hand. Heeft u andere dan bovengenoemde eisen, geen probleem. Onze volledig Nederlands sprekende schoonmaak medewerkers voeren deze taken graag voor uw uit.

Doordat Kennedys Cleaning te Bilthoven de schoonmaak werkzaamheden volledig uit uw handen haalt kunt u zich volledig richten op de dagelijkse gang van zaken in uw bedrijf. Bovendien werken er bij ons vaste schoonmaak medewerkers, op deze manier weet u dus altijd wie uw kantoor schoonmaakt. Ook als u er niet bent.

In overleg met u maken wij afspraken wat er schoongemaakt moet worden. Dit kan verschillen van dagelijkse, wekelijkse of  periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

Kennedys Cleaning heeft vele jaren ervaring in het schoonhouden van kantoren, kantoorpanden en andere bedrijfsmatige locaties.
Ook bij de oplevering van nieuwe of bestaande kantoorpanden bieden wij u de schoonmakende hand.

Een goed begin van de werkdag is het halve werk, daarom zorgt Kennedys Cleaning te Bilthoven in overleg met u dat elke werkdag fris en fruitig gestart kan worden.

Neemt u eens contact met ons op.