Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Bilthoven

Kennedy’s Cleaning is als schoonmaakbedrijf in Bilthoven u graag van dienst bij alle facetten van het schoonmaken en schoonhouden van bedrijfsmatige locaties in Bilthoven en omgeving. Als officieel erkend schoonmaakbedrijf gevestigd in Bilthoven voeren onze schoonmaakmedewerkers dagelijks diverse schoonmaak werkzaamheden uit. Wij doen dit in de regio van Zeist, Bilthoven, Soest en verdere omgeving. Bent u opzoek naar een goed maar vooral betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Bilthoven? Neemt u dan contact op met Kennedy’s Cleaning te Bilthoven.

Tapijtreiniging

Tapijt in kantoorruimtes ziet er altijd heel chique en warm uit. Door dagelijks te stofzuigen behoud je het tapijt langer. Helaas zult u zien dat het tapijt in de loop van de jaren wat gebruikssporen krijgt en wat professionele aandacht kan gebruiken. Geef uw kantoortapijt weer een tweede leven en maak vandaag nog een afspraak voor tapijtreiniging met Kennedy’s Cleaning.

Kantooroplevering

Kantoren staan vandaag de dag steeds langer leeg. Wanneer er na maanden van leegstand eindelijk weer eens een potentiële huurder komt wilt u natuurlijk goed voor de dag komen. Laat de nare muffe luchtjes, overtollig spinnen rag verdwijnen door de schoonmaak medewerkers van Kennedy’s Cleaning te Bilthoven.  Geef uw nieuwe huurders een frisse start dankzij Kennedy’s Cleaning. Neemt u vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.